SRPNOVÁ AKCE ***DNES VYPLÉTÁME ZDARMA!***

28.08.2010 12:00

Další termín akce ***DNES VYPLÉTÁME ZDARMA!*** je za námi. Ale nezoufejte! Další proběhne již příští měsíc.

Srpnový termín nám dá ještě pěkně zabrat. Sešla se Vás opět velmi početná skupina, která si tuto akci oblíbila a nenechala ujít. Ale každá ušetřená korunka je přeci dobrá. :-)

Nebojte se, i přes značný počet zakázek můžeme slíbit, že všechny přijaté rakety budou vypleteny včas a všechny termíny budou bezezbytku dodrženy!

DŮLEŽITÉ SDĚLENÍ!: Ozvalo se nám několik klientů skrze SMS bránu 02, ovšem bez svého kontaktu. (Pokud do textu SMS zprávy svoje telefonní číslo nevypíšete, tak se v došlé SMS-ce samo bohužel nezobrazí.)

Těmto klientům bohužel, i přes veškerou naši snahu, nemohlo být vyhověno, jelikož jsou pro nás nedostupní a nedohledatelní anonymové. Pokud máte dojem, že se toto sdělení týká právě Vás, pak vězte, že se z naší strany nejednalo o liknavost k Váší objednávce, ale o prostou nemožnost se s Vámi spojit. Abyste však nebyli ani Vy ochuzeni o naši akci, ozvěte se nám, prosím, znovu a vymyslíme pro Vás akcepovatelné řešení.

VŽDY, prosím, do SMS zprávy, kterou posíláte prostřednictvím bezplatné SMS brány O2, UVÁDĚJTE SVŮJ KONTAKT (TELEFON či E-MAIL), abychom se Vám mohli ozvat zpět!

 

Děkujeme za pochopení a těšíme se s Vámi na další termín!

Tým

VYPLÉTÁNÍ RAKET (CZ)

—————

Zpět